Stenen beelden voor buiten

Beeld serpentijn buiten vogeldrinkbak
Lazy Lizzard
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Lazy Lizzard

Kobalt serpentijn - 2010

hxbxd - 11x36x29 cm

Beeld serpentijn
Uiltje
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Uiltje

Groene serpentijn                                                                Uiltje met sokkel - hxbxd -  31,5x19,5x11,5 cm.                              Exclusief sokkel: 12,5x19,5x11,5 cm
Beeld groen serpentijn ouder en kind
Ouder en kind
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Ouder en kind

Groene serpentijn 
Beeld serpentijn

Beeld Uiltje - Speciaal voor ons


Wij waren aangenaam verrast bij ons bezoek in juni 2023 aan de beeldententoonstelling van Marloes Durinck in de binnentuin van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Daar stond een prachtig gebeeldhouwd ‘Uiltje’ voor onze tuin! Zon, wolken, regen……het ‘Uiltje’ verandert mee met de lichtinval. Heel creatief! Met het certificaat van echtheid zijn wij nu in het bezit van een UNIEK beeld. Wij zijn er héél blij mee.
Ans en Judi Fleskes

Geïnteresseerd in een beeld?

Beeld serpentijn
Het beeld 'Olikonijn' spreekt mij enorm aan! De vormen, de kleuren, de olifant vorm... Ik word er blij van! Hij staat te stralen in de tuin.
L.V.


Earth without art is just eh - unknownTastbare kunst, onmiskenbaar uniek. Verrijk jouw tuin met een exclusief stenen tuinbeeld.

Wil je een beeld kopen neem dan contact met mij op.

Stenen tuinbeelden: een tijdloze toevoeging aan je buitenruimte

Als je op zoek bent naar stenen beelden voor in je tuin, is serpentijn een prachtig materiaal om te overwegen. Serpentijn is een soort gesteente dat vaak wordt gebruikt voor het maken van beelden vanwege zijn unieke kleuren en patronen. Deze stenen beelden kunnen een mooie toevoeging zijn aan je buitenruimte en een vleugje elegantie en natuurlijke schoonheid toevoegen.


Een van de voordelen van serpentijn is dat het duurzaam en weerbestendig is, waardoor het perfect is voor buitengebruik. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en formaten, variërend van kleine beeldjes tot grotere beelden die een echte eyecatcher vormen in je tuin. Laat het beeld het middelpunt van je tuin zijn, of laat het op een verrassend plekje terugkomen.


Naast het esthetische aspect hebben stenen beelden ook een symbolische waarde. Ze kunnen een gevoel van rust en harmonie brengen in je tuin en dienen als een herinnering aan de schoonheid en kracht van de natuur. Wat voor beeld je ook kiest, elk stenen beeld kan een persoonlijke betekenis hebben en je tuin verrijken met zijn aanwezigheid.