maducreations

Stenen beelden te koop

             Onderstaande beelden wachten er op om jouw omgeving te verrijken.

Alle stenen beelden zijn inclusief BTW. Woon je binnen een straal van 20 km van Winterswijk dan kom ik eventueel het beeld gratis bij je thuis brengen.  Woon je verder weg en wil je het beeld thuis bezorgd krijgen, dan bereken ik kilometerkosten.
Beeld speksteen

Yvonne Veenendaal

Beeld 'Engeltje'

Marloes maakte voor mij, op verzoek, een engel van wit speksteen. Ik ben erg blij met het resultaat! Marloes leverde er ook een certificaat van echtheid bij. Het contact met Marloes verliep heel prettig.
Laat je raken door de kracht van steen

Ontdek de diversiteit van mijn stenen beelden

Een beeld kopen doe je niet zo maar, bij het kopen van stenen beelden is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Allereerst is het materiaal en de kleur van het beeld een belangrijke overweging. Stenen beelden kunnen gemaakt zijn van diverse steensoorten. Ik gebruik voornamelijk serpentijn, albast en speksteen voor mijn beelden. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen, waardoor het belangrijk is om te kiezen welk materiaal het beste past bij je voorkeuren.


Daarnaast speelt ook de stijl en vormgeving van het beeld een grote rol bij het maken van een keuze. Sommige mensen geven de voorkeur aan abstracte vormen, terwijl anderen, waarschijnlijk zoals jij, juist op zoek zijn naar beelden met realistische details. Door te letten op de stijl en vormgeving van het beeld, kun je een keuze maken die aansluit bij je persoonlijke smaak en interieur.


Ook is het interessant om te kijken naar de betekenis en symboliek van een beeld. Veel stenen beelden hebben een diepere betekenis of symboliseren bepaalde emoties of gebeurtenissen. Door te kiezen voor een beeld met een betekenis die bij je past, kun je een persoonlijke touch toevoegen aan je interieur.


Kortom, bij het kiezen van stenen beelden is het belangrijk om te letten op het materiaal en de kleur, de stijl en vormgeving, en de betekenis en symboliek van het beeld. Door al deze aspecten in overweging te nemen, kun je het perfecte stenen beeld vinden dat past bij je wensen en voorkeuren.


Ben je geïnteresseerd in een beeld dat je hierboven hebt gezien? Neem dan via onderstaande knop contact met mij op.


Keer terug naar het begin