Serpentijn beeld kopen

Geïnteresseerd in een serpentijn beeld?

Beeld serpentijn vlam
Vlam - 777 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Vlam

Kobalt serpentijn - 2024

hxbxd -  30x10,5x10,5 cm

Beeld serpentijn
Open - 1.447 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Open

Zwart serpentijn - 2023                        hxbxd - 19x7,5x5 cm
Beeld serpentijn vogeldrinkbak hagedis
Lazy Lizzard - 1.189 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Lazy Lizzard (buitenbeeld)

Kobalt serpentijn                                 

15+

jaar beeldhouw ervaring

3+

Exposities

25+

beelden gemaakt

1001

Ideeën
Beeld serpentijn

Beeld Uiltje - Speciaal voor ons


Wij waren aangenaam verrast bij ons bezoek in juni 2023 aan de beeldententoonstelling van Marloes Durinck in de binnentuin van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Daar stond een prachtig gebeeldhouwd ‘Uiltje’ voor onze tuin! Zon, wolken, regen……het ‘Uiltje’ verandert mee met de lichtinval. Heel creatief! Met het certificaat van echtheid zijn wij nu in het bezit van een UNIEK beeld. Wij zijn er héél blij mee.
Ans en Judi Fleskes

Geïnteresseerd in een beeld van serpentijn?


Creativity is allowing yourself to make mistake. Art is knowing which ones to keep - Scott Adams

Beeld serpentijn
Het beeld 'Olikonijn' spreekt mij enorm aan! De vormen, de kleuren, de olifant vorm... Ik word er blij van! Hij staat te stralen in de tuin.
L.V.

Tastbare kunst, onmiskenbaar uniek. Koop een blijvende herinnering met een exclusief beeld van serpentijn.

Wil je een beeld kopen neem dan contact op.

Wat anderen over mijn beelden zeggen

Beeld 'Geborgen' - Steengoed

In 2013 totaal verrast op onze 45e trouwdag met het schitterende beeld 'geborgen'. Daar is met zoveel liefde aan gewerkt, anders kun je niet vanuit één stuk ruw steen zoiets geweldigs maken.
stenen beeld serpentijn

Dhr en mevr. L. Durinck

Beeld 'Samen'

Het staat op de plek waar mijn jongste dochter voor het raam lag tijdens haar laatste weken bij mij thuis. Het beeld heeft voor mij dan ook veel betekenis, mijn andere dochter en ik hebben samen voor haar gezorgd die laatste weken, dus ‘samen’ heeft voor mij hierdoor ook een bijzondere ‘lading’. Ik geniet er elke dag van en de kleuren komen ook mooi samen met mijn zelf gemaakte keramiek objecten. Ik had van de week een vriendin op bezoek en zij was er ook helemaal weg van.

J.E.
Beeld 'Samenzijn' - Harmonieus
Dit beeld hebben wij gekregen als symbool voor onze relatie. Het verbeeldt de harmonieuze wereld waarin wij als echtpaar en onze kinderen samen leven. Vooral de vorm, uitbeelding, spreekt ons erg aan omdat dit heel erg aansluit bij ons eigen leven.
Beeld serpentijn
Vivianne en Gert van de Ruit

Waarom zou je een serpentijn beeld kopen?

Serpentijn beeld kopen

Waarom zou je specifiek een serpentijn beeld kopen en niet een beeld van een andere steensoort? Welke kleuren heb je in serpentijnsteen? Betekenen die kleuren ook nog iets? Wat zijn de voordelen van een beeld van serpentijn? Vragen te over als je een beeld van serpentijn wilt gaan kopen. Na het lezen van de informatie hieronder heb je het antwoord op al deze vragen. 


Waarom specifiek een serpentijn beeld

Het begint bij de reden waarom je op een serpentijn beeld wilt kopen. Het kan zijn dat je een blijvende herinnering wilt aan bepaalde gebeurtenis, of dat je op zoek bent naar een unieke en authentieke toevoeging aan je interieur of tuin. Wat je reden ook is, het kopen van een serpentijn beeld is altijd de moeite waard. 


Serpentijn beelden staan bekend om hun prachtige kleuren en patronen, die elk stuk uniek maken. Serpentijn is ook een duurzame steensoort, door een serpentijn beeld te kopen, voeg je niet alleen een blijvende herinnering, of mooie decoratie toe aan je omgeving, maar draag je ook bij aan een duurzamere levensstijl. Kortom, als je op zoek bent naar een bijzonder en duurzaam kunstwerk, overweeg dan zeker om een serpentijn beeld te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen.


Welke kleuren in serpentijn steen

Een van de belangrijkste redenen dat ik graag met serpentijn steen werk is dat serpentijn een veelzijdige steensoort is die te verkrijgen is in verschillende kleuren, zoals groen, bruin, rood en zwart. De kleuren worden bepaald door de aanwezigheid van mineralen die een mondvol zijn zoals chloriet, magnetiet en serpentiniet in de steen. 


Elk van deze kleuren heeft zijn eigen betekenis, symboliek maar ook hardheid. Groen staat bijvoorbeeld symbool voor groei, vruchtbaarheid en vernieuwing, terwijl rood vaak geassocieerd wordt met passie, energie en kracht. De kleur van de steen kan het verhaal dat het beeld verteld net dat extra accent geven. Door deze diverse kleuren en betekenissen is er voor iedereen wel een passend serpentijn beeld te koop. Met een serpentijn beeld haal je dus niet alleen een stukje natuur in huis, maar ook een stukje symboliek en betekenis


Andere voordelen serpentijn beeld

Naast de prachtige kleuren die dit materiaal kan hebben, zijn er nog andere redenen waarom je een serpentijn beeld zou willen kopen. Los van dat je een beeld mooi vindt. Zoals hierboven geschreven is serpentijn een duurzaam materiaal, wat betekent dat het lang meegaat en niet snel beschadigd raakt. Dit maakt het een zeer goede investering voor de lange termijn. 


Daarnaast is serpentijn ook makkelijk te onderhouden, waardoor je niet veel tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken en onderhouden van het beeld. Ten slotte heeft serpentijn een unieke en natuurlijke uitstraling, waardoor elk beeld een eigen karakter heeft en een eyecatcher kan zijn in je interieur. Ben je op zoek naar een serpentijn beeld te koop, dan zijn dit zeker belangrijke voordelen om in gedachten te houden.


Bekijk mijn prachtige collectie serpentijn beelden en ontdek de magie van deze natuurlijke schat.


Keer terug naar het begin