Cursus beeldhouwen

Op zoek naar een online cursus beeldhouwen?

Je wilt je eigen stenen beeldje  maken, maar je hebt geen idee hoe en waar te beginnen. En bovendien heb je  geen zin of tijd om naar een cursus toe te gaan.


De online cursus beeldhouwen heb ik speciaal ontworpen als je nog nooit wat met beeldhouwen hebt gedaan. Je maakt je eigen beeld van speksteen, op jouw tempo. Waar en wanneer jij dat wilt.

Je wilt op een laagdrempelige manier kennis maken met beeldhouwen, zonder dat je er van alles voor hoeft aan te schaffen, terwijl je alle handvatten krijgt om in jouw tempo je eigen beeld van speksteen te maken.

DIY cursus speksteen

Je weet niet hoe

Je wilt zelf een stenen beeld maken, maar je weet niet hoe.
DIY cursus speksteen

Weinig tijd

Je hebt weinig tijd om naar een
cursus toe te gaan.

DIY cursus speksteen

Geen materiaal

Je hebt het materiaal om te beeldhouwen in speksteen niet.

Voor creativiteit moet je tijd maken, juist als je druk bent.

Over Marloes
Marloes Durinck, beeldhouwer en eigenaar van MaDuCreations


Hoi, ik ben Marloes! Tot 2009 had ik nog nooit iets met beeldhouwen gedaan. Ik was druk, had een functie in loondienst waar ik de hele dag in mijn hoofd zat en ik nam de tijd niet om creatief bezig te zijn.

Totdat ik een keer een korte cursus beeldhouwen volgde en totaal verkocht was. Voor mij was het een heerlijke manier om uit mijn hoofd te komen en van niets iets maken. Ik ontdekte toen de kracht van creatie.

Toch liep ik tegen één ding aan...

Creatief bezig zijn was een zeer welkome afwisseling met mijn kantoorbaan, maar ik moest elke keer naar de beeldhouw locatie, en had niet mijn eigen spullen. Ik wilde thuis ook graag creatief bezig zijn, zodat ik, als ik dat wilde, dat iedere dag kon doen. Met mijn eigen materiaal.

Er bleken echter geen goede online programma’s te zijn die ik kon volgen. Nu, jaren later, ben ik beeldhouwer en heb ik mijn eigen creatieve bedrijf. Ik gun iedereen meer tijd en ruimte voor creativiteit, omdat ik weet hoe waardevol dat kan zijn. Dus besloot ik zelf een online cursus beeldhouwen te maken met een aantal voorwaarden:

DIY cursus speksteen

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe je moet beeldhouwen in speksteen.

DIY cursus speksteen

Eigen tempo

Iedereen moet op zijn of haar eigen tempo kunnen beeldhouwen in speksteen.

DIY cursus speksteen

Basispakket

Een beeldhouwcursus met een basispakket zodat je niet een heel arsenaal aan gereedschap moet kopen.


Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De cursus 'DIY speksteen: jouw beeld, jouw tempo' is eindelijk geboren! Een beeldhouwcursus voor beginners  waarin ik je alle basistechnieken leer. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo doen, of waar je maar wilt, en nog belangrijker... met het basispakket heb je alles in huis om direct van start te gaan!

Dus... wil jij beginnen met beeldhouwen in speksteen, maar weet je niet precies hoe?
De online cursus beeldhouwen in speksteen: jouw beeld, jouw tempo maakt het mogelijk!

Jouw beeldhouwreis start met...

DIY cursus speksteen

1. Het juiste basispakket

Met het basispakket dat je bij deze cursus ontvangt kun je direct van start. Het bevat basisgereedschap en een stuk speksteen.
DIY cursus speksteen

2. Je eigen tijd bepalen

Jouw beeld, jouw tempo. Je bepaald zelf waar en wanneer jij de instructies kijkt en bezig gaat aan je eigen stenen beeld.
DIY cursus speksteen

3. Duidelijke instructievideo's

Uitleg en begeleiding van mij. Ik leer hoe je speksteen omtovert tot een schitterend beeld.

DIY cursus speksteen

4. Onbeperkte toegang

Beeldhouwen heb je niet ineens onder de knie. Het is starten en gaande weg ervaring op doen. Geef het de tijd en wil ook niet in 1 avond een stenen beeld maken. Dat kan niet, en hoe sneller je werkt hoe meer dat ten koste gaat van je beeld. Wat natuurlijk zonde is. Je hebt alle tijd voor deze beeldhouwcursus, er zit geen houdbaarheidsdatum aan, waardoor je onbeperkte toegang hebt tot de informatie

Maak je creativiteit wakker en ontdek de kunstenaar in jezelf. Beeldhouwen is vertragen en uit je hoofd gaan. Laat je verrassen welk beeld er in jouw stuk steen verstopt zit. 

DIY cursus speksteen
Prijs: € 117

Online cursus Beeldhouwen in speksteen

Ontdek de kunstenaar in jezelf en leer op een laagdrempelige manier beeldhouwen in speksteen.


Dit krijg je:

 • Compleet basispakket met gereedschap en stuk speksteen
 • Online cursus beeldhouwen in speksteen e-book met alle informatie bij elkaar 
 • 11 Video-instructies 
 • 2x mogelijkheid om online vragen te stellen
 • Inclusief verzendkosten
 • BONUS: hulp bij kiezen van je vorm

Na het volgen van         
             de cursus heb je... 

DIY cursus speksteen

Basis gereedschap

In het basispakket zit alle gereedschap dat je nodig hebt om te beginnen met beeldhouwen in speksteen. Mocht het naar meer smaken, hoef je alleen maar zelf weer een nieuw stuk steen te kopen.
DIY cursus speksteen

Basis kennis over beeldhouwen

Aan de hand van de instructievideo's bouw je basis kennis op over beeldhouwen in speksteen.
DIY cursus speksteen

Een zelf gemaakt beeldje

Het mooiste eindresultaat is natuurlijk je zelf gemaakte spekstenen beeld!
DIY cursus speksteen
Prijs: € 117

Online cursus Beeldhouwen in speksteen

Ontdek de kunstenaar in jezelf en leer op een laagdrempelige manier beeldhouwen in speksteen.


Dit krijg je:

 • Compleet basispakket met gereedschap en stuk speksteen
 • Online cursus Speksteen e-book met alle informatie bij elkaar 
 • 11 Video-instructies 
 • 2x mogelijkheid om online vragen te stellen
 • Inclusief verzendkosten
 • BONUS: hulp bij kiezen van je vorm

Zet jij vandaag de eerste stap naar je eigen kunstwerk?