Ontdek kunst door ermee te spelen:
Uniek Memory Kunst Spel

Welkom in de creatieve wereld van MaDuCreations waar beeldhouwer Marloes Durinck de drijvende kracht achter is! Beleef kunst en speel ermee op een interactieve manier met mijn unieke Memory Kunst Spel.


Als creatieveling ben ik altijd op zoek naar manieren om bezig te zijn met creativiteit. Het liefst combineer ik kunst met plezier. Kunst is er tenslotte om van te genieten. Voor iedereen.


Met het unieke Memory Kunst spel haal je op een eenvoudige manier kunst in huis. Je hebt als het ware je eigen mini kunstgalerij bij de hand, want door het compacte formaat kun je het spel overal mee naar toe nemen.


Hoe goed is jouw geheugen?

Memory spel

100% kunst, 100% plezier.

Niet alleen zijn mijn stenen beelden blijvende herinneringen van speciale gelegenheden die in je geheugen gegrift staan, nu kun je ook je geheugen trainen met behulp van mijn beelden.

Memory spel

Wat maakt mijn Memory Kunst Spel speciaal?


  • Je krijgt 12 Unieke Kunstwerken. Op elk kaartje staat een uniek stenen beeld en is het daardoor een mini kunstwerkje op zich. Een leuke manier om kennis te maken met mijn beeldhouwkunst, een soort van privé expositie in de palm van je hand.
  • Hoogwaardige kwaliteit: De kaarten zijn gedrukt op stevig karton om ervoor te zorgen dat het spel lang meegaat en ze niet na een keer spelen al uit elkaar vallen. Zo kun je keer op keer van de prachtige beelden en dit spel genieten.
  • Verbind met de verhalen: Elke beeld / kaart heeft zijn eigen verhaal. Het is als een privé rondleiding door mijn kunstwereld.
  • Speels ontdekken: Niet alleen voor kunstliefhebbers, maar ook, of vooral, voor spelletjesfanaten! Het Memory Kunst Spel voegt een vleugje uitdaging toe aan het ontdekken van mijn beeldende kunst.

Waarom het Memory Kunst Spel bestellen?

memory spel

Eenvoudig en toegankelijk

Verken de kunstwereld op een ontspannen manier, geschikt voor zowel kunstliefhebbers als nieuwkomers.

memory spel

Offline plezier

Geen gedoe, gewoon plezier. Geniet van 'kwalitijd' met vrienden en familie zonder afleiding van schermen.

memory spel

Origineel cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau dat anders is dan de rest? Dan heb je het bij deze gevonden. Het Memory Kunst Spel is namelijk een uniek cadeau voor elke gelegenheid.

Memory Kunst Spel

Memory spelVoor slechts 16,50 euro, exclusief verzendkosten,
haal je het spel in huis.