Speksteen beeld kopen

Geïnteresseerd in een spekstenen beeld?

beeld groene speksteen schildpad
Bedreigd - 197 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Bedreigd

Groene speksteen - 2024        lxbxd - 9,5x13,5x2,5 cm

Beeld speksteen
Denken - 667 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Denken

Zwart speksteen - 2023 -        hxbxd - 19x7,5x5 cm - inclusief sokkel
beeld roze speksteen
Van buiten naar binnen - 169 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Van buiten naar binnen

Roze speksteen - 2024

hxbxd - 17x8,5x2,5 cm

m
Beeld speksteen
Zeehond - 267 euro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zeehond

Zwart/groen speksteen - 2024  hxbxd - 8x10x7,5 cm

15+

jaar beeldhouw ervaring

3+

Exposities

25+

beelden gemaakt

1001

Ideeën

Wat anderen over mijn spekstenen beelden zeggen

Beeld spekstenen 'IJtje' - Symbolisch

Marloes heeft een prachtig ei gemaakt van speksteen. Het staat symbool voor een nieuw begin aan het IJ in Amsterdam.
Beeld speksteen

Dhr en mevr. ter Voert

Beeld 'Engeltje'
Marloes maakte voor mij, op verzoek, een engel van wit speksteen. Ik ben erg blij met het resultaat! Marloes leverde er ook een certificaat van echtheid bij. Het contact met Marloes verliep heel prettig.
Beeld speksteen
Yvonne Veenendaal

Tastbare kunst, onmiskenbaar uniek. Verrijk jouw omgeving met een exclusief spekstenen beeld.

Wil je een beeld kopen neem dan contact op.

Art is chaos taking shape - Pablo Picasso

Ontdek de verschillende soorten speksteen beelden om te kopen

Waarom een speksteen beeld kopen?

Waarom zou je een speksteen beeld kopen? Zijn er voordelen om een spekstenen beeld te kopen? In welke vorm zijn beelden van speksteen te krijgen? Wat voor kleuren speksteen zijn er? Een paar vragen die je je kunt stellen als je een spekstenen beeld wilt kopen. Lees het artikel en krijg al deze vragen beantwoord, zo kun jij een gerichte keuze maken bij het kopen van een spekstenen beeld.


Uniek en handgemaakt

Net als al mijn beelden zijn ook mijn spekstenen beelden uniek en handgemaakt, er komt geen apparaat aan te pas. Bij speksteen is het handmatig bewerken wat makkelijker doordat het een zachte steensoort is. Fysiek minder zwaar en gemakkelijk om prachtige details en vormen in het beeld te creëren. Dit maakt elk speksteen beeld echt een one-of-a-kind stuk. Maar laat je niet misleiden door het woord makkelijk, speksteen wordt er vaak van beticht de gemakkelijke keuze te zijn voor beeldhouwen. Niets is minder waar. Het maakt het alleen fijner en minder zwaar om te bewerken.Natuurlijke uitstraling

Nu heeft uiteraard elke steen een natuurlijke uitstraling, het is blijft een natuurproduct, maar de natuurlijke uitstraling van speksteen past goed bij verschillende stijlen en kan een echte eyecatcher zijn in je omgeving. Speksteen beelden zijn een bijzonder cadeau voor een geliefde of verzamelaar, of voor jezelf. Dus of je nu op zoek bent naar een uniek decoratie-item voor jezelf, of een speciaal geschenk voor iemand anders, een speksteen beeldje kopen is altijd een goede keuze. Ben je op zoek bent naar een prachtig en uniek kunstwerk, overweeg dan zeker om een spekstenen beeld te kopen.Voordelen van een speksteen beeld kopen

Hierboven las je al wat voordelen van speksteen, maar een spekstenen beeld kopen biedt nog meer voordelen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, zo kun je jarenlang genieten van je aankoop. De natuurlijke uitstraling van speksteen zorgt voor een rustgevende en warme sfeer in huis, of waar je het beeldje ook neer zet. Tot slot is er de mogelijkheid tot personalisatie, waardoor je een beeld kunt kiezen cq in opdracht kunt laten maken dat perfect past bij jouw smaak en stijl. Of voor die ene speciale gelegenheid waar je het beeld voor cadeau wilt doen. Kortom, een spekstenen beeld kopen is een waardevolle investering die zorgt voor een unieke en persoonlijke touch.Gebruik van een speksteen beeld

Speksteen beelden zijn niet alleen prachtige decoratieve stukken voor in huis, maar kunnen ze dus ook heel goed dienen als een betekenisvol cadeau voor een geliefde. Door hun rustgevende uitstraling zijn speksteen beelden perfect voor meditatie en ontspanning. De kunstzinnige sfeer van deze beelden voegt een uniek element toe aan elke ruimte. 


Voor degenen die graag een verzameling van beelden willen aanleggen zijn speksteen beelden een waardevolle toevoeging. Met zoveel keuze is er ongetwijfeld een speksteen beeld dat perfect past bij jouw smaak en behoeften.Verschillende soorten speksteen beelden

Qua vorm heb je verschillende opties om uit te kiezen, een populaire categorie zijn dieren speksteen beelden. Deze beelden variëren van kleine vlinders tot imponerende olifanten. Dierenliefhebbers zullen zeker genieten van unieke en gedetailleerde spekstenen beelden.


Een andere categorie zijn speksteen beelden van personen. Mensen speksteen beelden kunnen een gevoel van emotie en beweging overbrengen, waardoor ze een interessante toevoeging zijn aan elk interieur.


Tot slot zijn er ook figuur speksteen beelden beschikbaar in mijn collectie. Deze beelden kunnen allerlei vormen aannemen, van geometrische figuren tot fantasierijke creaties. Figuur speksteen beelden zijn vaak artistiek en expressief, waardoor ze een echte blikvanger zijn in elke ruimte.


Of je nu op zoek bent naar een dieren, mensen of figuur speksteen beeld, er is altijd wel iets te vinden dat past bij jouw smaak en stijl.Spekstenen beelden in verschillende kleuren

Spekstenen beelden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zwart, groen, rood, bruin, grijs, roze en wit speksteen. Kortom, voor elke kleur voorkeur wat wils, dat maakt het voor mij als beeldhouwer soms moeilijk kiezen, want elke kleur steen is mooi om mee te werken, en de ene kleur groen is de ander niet. Dat maakt het ook zo verrassend om met deze steensoort te werken.


Elk van deze kleuren heeft zijn eigen unieke uitstraling en kan een speciale betekenis hebben. Zo staat zwart speksteen bijvoorbeeld voor kracht en bescherming, terwijl groen speksteen symbool staat voor groei en harmonie. Rood speksteen wordt vaak geassocieerd met passie en liefde, terwijl bruin speksteen aardse energie en stabiliteit vertegenwoordigt. 


Grijs speksteen symboliseert weer wijsheid en balans, roze speksteen krijgt vaak liefde en mededogen of creativiteit toegeschreven, terwijl wit speksteen staat voor zuiverheid en helderheid. Of je nu op zoek bent naar een speksteen beeld om te kopen voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, er is altijd wel een kleur speksteen die past bij de boodschap die je wilt overbrengen. Neem een kijkje bij de verschillende speksteen beelden die te koop zijn en ontdek welke kleur het beste bij jou past.Duik in de mogelijkheden van mijn beelden van speksteen en laat je raken door de unieke charme van deze bijzondere steen.


Keer terug naar het begin